Dodana: 9 czerwiec 2006 07:50

Zmodyfikowana: 9 czerwiec 2006 07:50

Konkurs ofert - usługi gastronomiczne

Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego ogłasza pisemny konkurs ofert na najem lokalu przeznaczonego pod usługi gastronomiczne w budynku UMWP przy ul. Kard. S. Wyszyńskiego 1 na okres 3 lat.

Przedmiotem najmu jest lokal składający się z pomieszczeń bufetu oraz zaplecza magazynowego o powierzchni łącznej 56,6 mkw., przeznaczonego na prowadzenie stołówki wraz z bufetem na potrzeby pracowników Urzędu Marszałkowskiego w godzinach pracy tj. 730-1530.

Od najemcy jest wymagane spełnienie wymogów:
1. Wykażą się co najmniej 3-letnim doświadczeniem w zakresie usług gastronomicznych;
2. Zobowiążą się do:
a) serwowania potraw z polskiej kuchni tradycyjnej,
b) sprzedaży obiadów w systemie barowym, przekąsek zimnych, przekąsek gorących, dań barowych, napojów zimnych i gorących, ciast, słodyczy, owoców itp.,
c)  przygotowywania posiłków na uroczystości w dni wolne od pracy
i w godzinach wyznaczonych przez wynajmującego.

Minimalna cena wywoławcza czynszu za 1m2 powierzchni miesięcznie wynosi 10 zł netto.

Koszty wyposażenia, uzyskania pozwoleń, eksploatacyjne oraz koszty administrowania nie wchodzą w cenę czynszu.

Cena czynszu nie obejmuje: zużycia wody, energii elektrycznej, wywozu nieczystości, utrzymania czystości w pomieszczeniach przekazanych njemcy. Należności z tego tytułu będą rozliczane i opłacane na podstawie faktur wystawianych przez dostawców tych usług lub będą refakturowane przez wnajmującego.

Wyżej wymieniony lokal można oglądać w dniach od 04.08 - 12.08.2005 r.

Osobami uprawnionymi do kontaktów z oferentami są:
Olgierd Koleśnik, Krzysztof Szarkowski tel./fax.: 7497-551.

Oferty w zamkniętych kopertach należy składać do dnia 12.08.2005 . do godz. 10.00. Miejsce składania ofert: UMWP, ul. Kard. S. Wyszyńskiego 1 pok. 123. Oferty można przesłać pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego, ul. Kard. S. Wyszyńskiego 1, 15-288 Białystok, pok. 123 z dopiskiem „Przetarg na lokal gastronomiczny”.

Oferta powinna zawierać:
a)     imię, nazwisko i adres lub nazwę i siedzibę oferenta;
b)     koncepcję prowadzenia bufetu dla pracowników Urzędu Marszałkowskiego wraz z cenami posiłków;
c)     oferowaną cenę za 1m2 wynajmowanej powierzchni.

Do oferty należy dołączyć następujące dokumenty:
1. Aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - złożone w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność przez najemcę;
2. Wykaz zrealizowanych usług gastronomicznych z okresu ostatnich 3 lat oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że usługi zostały wykonane należycie (referencje).

Wynajmujący wyrazi zgodę najemcy na dokonanie w niezbędnym zakresie adaptacji przedmiotu najmu na jego koszt, bez prawa do ingerowania w konstrukcję budynku oraz jego elewację.

Szczegółowe warunki najmu zostaną, uregulowane w umowie.

Zastrzega się prawo do unieważnienia przetargu bez podania przyczyn.

Logo serwisu Twitter Logo serwisu Facebook